Computerhulp op afstand of aan huis in en rondom Arnhem | Zevenaar | Duiven | Dieren | Doesburg | Doetinchem | Huissen

Duiven

+31 6 53 14 16 53 rob@pc-consultancy.nl

Over ons

Rob Pullen

Consultant

 

 

 

 

 Na mijn middelbare school periode heb ik veel ICT bedrijfsopleidingen gevolgd waaronder diverse Microsoft certificeringen.

Vanaf 2007 ben ik in overheidsdienst bij verschillende ICT afdelingen werkzaam geweest. Eerst bij het Ministerie van Defensie als ICT beheerder, waarbij beheren van computers en printers op locatie én op afstand mijn kerntaken waren.

In 2011 heb ik naast mijn fulltime baan, een HBO deeltijd opleiding gevolgd voor Bedrijfskundige Informatica en Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).

Sinds augustus 2015 heb ik een andere functie bij het Rijksvastgoedbedrijf van het Ministerie van Binnenlandse Zaken in Den Haag. Als functioneel beheerder ben ik verantwoordelijk voor de gebruikte of gewenste software pakketten van deze organisatie, die veelal vastgoed gerelateerd van aard zijn. Dit houdt in dat ik me bezig houd met het vertalen van de informatiebehoefte van de gebruikersorganisatie en realisatie naar passende ICT oplossingen. Ook het up-to-date en werkend houden van de bestaande voorzieningen behoort tot mijn takenpakket.

PC-Consultancy is in januari 2008 gestart omdat mijn dienstverlening naar derden steeds grotere vormen aan nam. Hierbij verleende ik in mijn vrije tijd diensten aan voornamelijk particulieren en klein zelfstandigen. 

De combinatie van een vaste baan en daarnaast een betaalde hobby bevalt me prima. Ik kan vanwege het ontbreken van een duur pand goedkoper werken dan anderen, wat voor mijn klanten ook weer interessant is. Daarnaast is mijn zoon Ryan ook in mijn voetsporen getreden en is inmiddels ook zeer bekwaam in het oplossen van ICT problemen en bieden van hulp en advies voor uw ICT vraagstukken.

Loopt uw pc of netwerk niet zoals u het wenst en wilt u een efficiënte en effectieve ICT oplossing , dan bent u bij pc-consultancy aan het juiste adres.

 

 

Ryan Pullen

ICT beheerder

 

 

 

 

Mijn MBO-4 studie voor ICT beheer aan het Graafschapcollege te Doetinchem heb ik succesvol afgerond. Tijdens mijn MBO studie heb ik bij diverse ICT bedrijven stage gelopen en ruime ervaring opgedaan in werk- en netwerkbeheer. 

In september 2017 ben ik begonnen de voltijd bacheloropleiding HBO-ICT aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) te Arnhem.

Naast mijn studie ondersteun ik incidenteel mijn vader bij hulp aan particulieren en kleine zelfstandigen. Ik ben zeer service en klantgericht en gespecialiseerd in het assembleren (bouwen) en repareren van pc’s. Daarnaast heb ik mijn studie leren programmeren en ben ook kundig in het ontwerpen van websites.

Met mijn analytische- en technische kennis is de oorzaak van uw pc-probleem snel gevonden. Ook ben ik in staat om uw ICT behoefte goed uit te vragen en een passende oplossing of advies hiervoor te leveren.